Cautare

504 de rezultate pentru "anunt deranjamente" (3.25 secunde)
Pentru informarea dumneavoastra, va anunt ca Birourile Permanente reunite au fost deja convocate pentru luni, 29 noiembrie a.c, pentru a lua nota de cele doua decizii ale Curtii Constitutionale, una legata de procesul de asumare a raspunderii de catre Guvern pe Legea Educatiei Nationale si una legata de motiunea de cenzura depusa de parlamentarii Opozitiei", precizeaza presedintele Senatului.
Am luat in serios acest anunt al lor si le urez succes", afirma recent Victor Ponta la emisiunea "2+1", de la postul B1.
In consecinta, ziaristele nu au sesizat nici periculosul anunt al presedintelui ca Europa a ingropat modelul social, uitand sa-l intrebe ce facem cu primul capitol din Constitutia Romaniei.
O sa anunt atunci", a spus Macovei, in decembrie 2010, intr-o emisiune la B1TV. Sansele ei in interiorul PDL sunt mici, deoarece masa critica din acest partid e formata din oameni care nu-i impartasesc principiile.
Dupa ce s-a pozitionat public in tabara lui Emil Boc, sefa PDL Bucuresti, Elena Udrea, n-a mai asteptat un anunt oficial si depunerea motiunilor pentru Congres si si-a chemat organizatia la ordine.
Si imi pare rau, domnule prim-ministru, sa va anunt: au reusit. Ziua de miercuri 16 martie a trecut cum a trecut, dar ea nu va fi uitata prea curand.
Severin a facut acest anunt dupa ce a participat la sedinta BPN al PSD, in care s-a discutat despre acuzatiile care ii sunt aduse de publicatia The Sunday Times.
El a invocat, inainte de a face acest anunt, sesizarea momentului in care se gaseste partidul si organizatia de Bucuresti, careia a spus ca ii datoreaza foarte mult.
Eu sper ca este vorba, deocamdata, doar de un anunt, de o intentie. Pana la ‘ultima infatisare‘, poate ca decizia finala va putea sa fie revizuita sub aspectul hotararii domnului Nicolaescu si eu sper ca lucrurile se vor intampla asa", a declarat Adrian Nastase.
O alta ipoteza de luat in calcul e ca, prin acest anunt public, fluturand posibilitatea rupturii, Berceanu a dorit sa mobilizeze si mai bine sustinatorii lui Blaga la vot.
Victor Ponta a facut acest anunt dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD de luni seara, precizand ca este vorba despre o decizie "strict organizatorica".
Seful diplomatiei a spus ca vor fi restructurate alte institutii care se ocupa de studiul comunismului, ceea ce a fost interpretat ca un anunt despre desfiintarea Institutului Revolutiei Romane.
Daca liberalii doljeni il anuntasera deja pe Pavel Badea candidat in cursa interna din cadrul USL, pesedistii taraganeaza sa faca un anunt oficial si, cel mai probabil, nici nu isi vor mai anunta candidatul, ci impreuna cu PNL vor anunta candidatul comun.
Pentru cei care nu stiti, va anunt ca puteti regasi pe lista obiectivelor protejate cu paza militara locatii ca Palatul Parlamentului, sediul Guvernului precum si sediile tuturor ministerelor precum si ale altor institutii publice.
In numele grupului parlamentar al PSD doresc sa anunt public faptul ca vom face o sesizare la Curtea Constitutionala impotriva doamnei Maria Barna, pentru ca numai astfel putem stopa practicile ilegale din Parlament.
Una in care va anunt ca nu voi inceta sa va adresez interpelari, chiar daca acestea au subiecte incomode pentru dumneavoastra si cei care obtin functii pentru ca ridica mana nepasatori ca, odata cu ridicarea ei, nenorocesc poporul acesta pe mai multe generatii.
Stimatii mei, va anunt ca situatii grele, salarii neplatite si proiecte castigate care asteapta sustinere pentru finantare sunt si in primariile de alta culoare nu doar in cele portocalii sau in cele de sub flamura UNPR, aceasta dependinta pentru zile negre a PD-L.
Doar pe baza unei simple declaratii, a unui anunt de intentie? • Victor Ponta: Bun, nu stiu, trebuie sa gasim un sistem juridic prin care un primar sa nu mai fie obligat sa faca asemenea declaratii si sa nu mai poata candida daca si-a inselat electoratul.
potrivit unui anunt facut de Victor Ponta pe siteul PSD, USL e gata sa sustina un guvern de tehnocrati cu premier independent, pentru transpunerea cit mai eficienta in realitate a masurilor luate la summitul UE de la Bruxelles.
Si parlamentarii UNPR au facut un anunt similar, in timp ce UDMR a anuntat ca senatorii si deputatii sai voteaza impotriva.
google-analytics.com